• Skil dig ud!

    Se vores store udvalg af udsmykning til biler og motorcykler; Viper striber, pinstriping, sidestafferinger og lir!

Handelsbetingelser:

Salg og levering: Handelsbetingelserne gælder for alle leverancer fra Grafikfabrikken/Stickers.dk

Priser: Alle priser er i DKK og priserne er dagspriser. Priser på shoppen er inkl. moms, da siden henvender sig mest til private.

Betaling: Hos Stickers.dk kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, JCB, Maestro og MobilePay

Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaling for varen vil først blive gennemført, når varen afsendes fra Stickers.dk. Ved afsendelse hæver vi det aktuelle beløb på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Vi sender ikke pr. efterkrav

Fragt og ekspedition: Køb over kr. 500,- sendes fragtfrit. Bestillinger under kr. 500,- pålægges kr. 49,- i ekspedition. Dette dækker porto, opstart, tilpasning, evt. foliespild og ekspedition. B2B kunder betaler altid fragtomkostninger efter Post Danmarks takster.

Forsendelse: Bestilte varer sendes med Post Danmark eller Danske fragtmænd. Fragtpriser til Grønland, Færøerne og øvrige lande oplyses ved forespørgsel. Det er op til køber selv at tegne en evt. transport forsikring.  Vi leverer til Danmark, Norge, Sverige, Finland, Grønland, Island og Færøerne.

Leveringstid: De bestilte varer vil, under normale omstændigheder, blive leveret 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget en bestilling.

Tilbud: Tilbud er kun bindende for sælger i 14 dage. Fristen regnes fra tilbudsdato.

Varegengivelse: Da de aktuelle farver du ser på hjemmesiden afhænger af din monitor, kan vi ikke garantere, at din monitor viser den akkurate farve, som varen har ved levering.

Copyright: Kunden er ansvarlig for copyrightsøgning for uploadet eller tilsendt materiale - Grafikfabrikken/Stickers.dk kan ikke påtage sig at søge rettigheder for copyrightbehæftet materiale, ej heller evt. licensbetaling af samme. Ved print, tryk eller lignende er evt. overtrædelse af copyright og varemærkerettigheder over for 3. part, alene for købers risiko og ansvar.

Levering af digitalt materiale til print: Vi kan modtage: Eps, AI & PDF filer. Filerne SKAL gemmes på følgende måde. Tekst til grafik, vector, outlinet. Farver gemmes til cmyk. Tingene afmaskes og gemmes ned i et lukket lag, så det ikke er muligt at rette i den tilsendte fil. Størrelse 1:1. Tekst, SKAL gemmes ned outlinet / vektoriseret. Da der ellers kan forekomme fejl på det færdige materiale. Som udgangspunk skal ALLE farver gemmes i CMYK, ellers kan der forekomme utilsigtede farveafvigelser på mærkerne. Grafikfabrikken/Stickers.dk producerer den tilsendte fil 100% som modtaget, med mindre andet aftales skriftligt. Er du i tvivl herom, så kontakt os venligst så fejl undgås. Grafikfabrikken/Stickers.dk påtager sig kun et ansvar for trykning af klistermærker, etiketter og andre tryksager, såfremt der er bestilt et prøvetryk

Farver på print: Ingen printere er kalibreret ens, derfor vil der oftest være nuance forskelle på print. Hvis du er i tvivl, laver vi gerne et prøve tryk / farveprøve til dig efter tilsendt print, dette faktureres med kr. 125,- + moms. Grafikfabrikken/Stickers.dk fralægger sig ethvert ansvar vedr farver, såfremt der ikke tilsendt et prøvetryk.

Handelsbetingelser - Privat

Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Stickers.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@stickers.dk eller tlf. 70204449 I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering: Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Dvs. mærker fremstillet efter eget ønske om størrelse, farve eller udseende tages ikke retur, ej heller ombyttes de. Folie og solfilm der er skåret af hele ruller er at betragte som specialordre og tages derfor heller ikke retur. Det er ikke muligt at sætte folien tilbage på rullen igen. Ved køb af hele ruller gælder 14 dages fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Varen kan sendes til: Grafikfabrikken - Nybovej 16 · 8723 Løsning

Før De sender varen bedes De venligst kontakte Grafikfabrikken/Stickers.dk enten pr. mail info@stickers.dk  eller telefon 70204449 og få oplyst, hvad De skal påføre klart og tydeligt på forsendelsen. Fragtudgifter i forbindelse med køb og returnering bliver ikke dækket.
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation: Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på Stickers.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Varen kan sendes til: Grafikfabrikken - Nybovej 16 · 8723 Løsning

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Henrik Vind på mail info@stickers.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Grafikfabrikken/Stickers.dk

Nybovej 16

8723 Løsning

info@stickers.dk

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

Faktura/ordrenummer: ______________

Bestilt den: _____________

Modtaget den: ____________

Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

Forbrugerens underskrift:

(Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato:

(*) Det ikke relevante udstreges

Handelsbetingelser – Erhverv 

Fortrydelsesret - Virksomheder: Ved salg til erhvervsdrivende (B-2-B), er Grafikfabrikken/Stickers.dk ikke forpligtet til at yde fortrydelsesret, men Grafikfabrikken/Stickers.dk lever af at sælge kvalitets produkter og lever af gensalg. Kontakt os, så finder vi ganske givet en løsning.

Returvarer: Varer modtages ikke retur uden forudgående aftale. ALLE returvarer skal returneres i originalemballage. Er varen ikke i hel og original emballage, tager vi ikke varen retur.

Reklamationsret: Efter købelovens § 54 har køberen som udgangspunkt 2 års reklamationsret. Viser det sig, at varen er i besiddelse af en mangel/defekt, skal køberen, såfremt manglen vil påberåbes, straks give sælgeren meddelelse herom. Ved evt. skader på forsendelser, er det altid modtager der skal klage til fragtfirmaet. 

Kontokunder B2B: Alle priser er angivet for standardvarer, ab lager, ekskl. moms, hvor andet ikke er nævnt. Det tages generelt forbehold for trykfejl og prisændringer. Overskrides forfaldsdagen opkræves rykkergebyr på 100 kr. pr. rykker. Der påløber endvidere rente fra forfaldsdagen. Efter en rykker skrivelse sendes det forfaldne beløb til retslig inkasso. 

Ejendomsret: Grafikfabrikken/Stickers.dk forbeholder sig ejendomsretten til varen, indtil betaling har fundet sted med evt. tillæg af renter og omkostninger. Såfremt betaling ikke sker senest 10 dage efter fremsendt rentenota, forbeholder Grafikfabriken/Stickers.dk sig retten til at afhente varen på købers adresse. Udgiften hertil vil særskilt blive opkrævet af køber. Alt hvad Grafikfabrikken/Stickers.dk har tilvejebragt til brug for leverancen, er Grafikfabrikken/Stickers.dk ejendom og kan ikke efter arbejdets udførelse kræves udleveret. Dette gælder, uanset om det tilvejebragte måtte være særskilt faktureret. Dette gælder bla. stanseforme, film, klicher samt originale billeder osv. Grafikfabrikken/Stickers.dk fraskriver sig ethvert erstatningsansvar for fejl der sker på genstande indleveret af køber til viderebearbejdning. I tilfælde af forsinkelse eller mangler ved det leverede har Grafikfabrikken/Stickers.dk intet ansvar, hvor forsinkelsen eller manglen skyldes fejl i eller beskadigelse af produktionsudstyr. Ej heller i tilfælde af arbejdskonflikter af enhver art og i øvrigt enhver omstændighed, som Grafikfabrikken/Stickers.dk ikke er herre over. Brand, vandskade, forsinkelser hos Post Danmark, Danske Fragtmænd eller anden transportør betegnes ligeledes som force majeure og kan ikke tillægges Grafikfabrikken/Stickers.dk´s ansvar. I tilfælde af forsinkelse eller mangler ved det leverede hæfter Grafikfabrikken/Stickers.dk ikke for køberens driftstab, tab af avance eller andet indirekte tab. Lige som ordren ikke kan annulleres. Ved bestilling af klistermærker, streamers, etiketter på ark & labels på ark, leverer Grafikfabrikken/Stickers.dk som standart mærkerne fremstillet på en folie, som er udendørsholdbar i ca. 3 år, alt efter placering og belysning. Garantien for foliens og farvernes holdbarhed er en videregivelse af oplysninger fra vores leverandør af folie og farver. Generelt kan mærkerne klistre på: Glas, metal, plast & autolakerede overflader. Skal mærkerne bruges til andet end det foreskrevne, bestil da en folie prøve inden ordreafgivelse Grafikfabrikken/Stickers.dk fralægger sig, i modsat fald, ethvert ansvar for om folien kan klæbe på andre materialer. Levering +/- 10 % jf. gældende lovgivning. 

Konto kunde: Virksomheder der ønsker faktura fremsendt og som telefonisk eller skriftligt er blevet godkendt af Grafikfabrikken/Stickers.dk

EAN faktura Offentlige institutioner og offentlige virksomheder der ønsker faktura fremsendt elektronisk.
Betalingsbetingelser (Konto kunde/EAN): Netto kontant 30 dage.

Persondatapolitik 

Sikkerhed: Vi behøver dit navn, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer for at kunne udføre din ordre. Denne information behandler vi fortroligt. Stickers.dk benytter krypteringsteknologien SSL (Secure Socket Layer) for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og Stickers.dk medarbejdere. Betalingskortoplysninger kan ikke læses.

Dine personlige oplysninger: For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: · Navn · Adresse · Telefonnummer · Email-adresse Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Grafikfabrikken v/Henrik Vind Nielsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og Bogholderenfor Grafikfabrikken v/Henrik Vind Nielsen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Stickers.dk er indehaver Henrik Vind Nielsen.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Stickers.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Grafikfabrikken v/Henrik Vind Nielsen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Grafikfabrikken v/Henrik Vind Nielsenvia e-mail info@stickers.dk  

Generelle oplysninger om os:

Stickers.dk ejes og drives af

Grafikfabrikken V/Henrik Vind Nielsen

Nybovej 16 · 8723 Løsning

Email: info@stickers.dk

Tlf. nr.: 70204449

CVR nr.: 25214455
Etableret i 2000