• Skil dig ud!

    Se vores store udvalg af udsmykning til biler og motorcykler; Viper striber, pinstriping, sidestafferinger og lir!

Få svar på dit spørgsmål om vore produkter her

Find svaret på dit spørgsmål her på FAQ-siden eller kontakt Stickers.dk.

 Klistermærker fra Stickers.dk

Hvilke typer klistermærker kan du bestille fra Stickers.dk?

Du kan bestille runde, ovale, firkantede og specialtilpassede formater. Vi laver trykte og/eller udskårede klistermærker. Klistermærkerne kan udskæres i hvilken form du ønsker: Runde, firkantede osv. eller konturskåret langs grafikkens kant. Det er også muligt at printe farvede applikationsmærker uden baggrund. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser. Klistermærkerne digitalprintes på en hvid vandfast PVC-folie som kan fås med permanentklæbende lim eller med aftagelig lim til kortvarige kampagner.

Hvad er holdbarheden for et digitalprintet klistermærke?

Den normale holdbarhed på et digitalprintet klistermærke er ca. 12-24 mdr. udendørs. Skal mærket holde længere eller vil det blive udsat for meget sollys eller mekanisk slid, kan levetiden forlænges væsentligt med en laminering. Laminat er en tynd klar film der lægges over printet og beskytter det. Holdbarheden forlænges til ca. 3-5 år.

Kan Stickers.dk printe farven hvid?

Som standard kan vi ikke trykke farven hvid på folie. Vi laver hvid tekst ved at farve det resterende motiv på hvid vinyl.

Trykker I på transparent folie?

Farverne der bruges til digitalprint er transparente. Dette betyder at man vil kunne se igennem farverne, hvis man printer på en transparent folie. Så farven på overfladen mærket monteres på vil også have indflydelse på farven på mærket. Det optimale resultat med transparent folie fås ved montering på en hvid overflade.

Kan I printe fotos som klistermærke?

Ja, det kan lade sig gøre, hvis fotoet er i en god kvalitet - billeder fundet på nettet er ofte i for lav opløsning til at blive printet og vil derfor blive pixelerede/slørede i print. Opløsningen skal helst være på  over 100 dpi/ppi (dots/points per inch).

Jeg har fundet et logo på nettet, kan du lave det?

Det er svært at svare på uden at have set mærket/logoet. Send det i en mail, så tjekker vi, om det kan lade sig gøre.

For grafiks arbejde som rentegning af mærker påregnes timepris af kr. 450,- + moms. Ikke alle mærker kan tegnes.

Hvorfor er wallstickers lavet i mat folie?

Folie der anvendes til wallstickers har en mat overflade for at undgå genspejling af lys og lamper. Den matte overflade give et mere "hyggeligt" look.

Tjekker Stickers.dk mit bestilte motiv/tekst inden tryk/udskæring?

Alle bestillinger tjekkes for filformat og billedopløsning inden tryk/udskæring, men vi tjekker IKKE stavefejl, grammatiske fejl eller æstetiske fejl!

 Ekspedition og levering fra Stickers.dk

Hvor lang leveringstid har Stickers.dk?

Fra din bestilling til endelig levering går der 2-5 hverdage, med mindre andet aftales. Bliv dog ikke overrasket hvis du allerede har mærkerne i morgen.

Hvorfor skal jeg betale kr. 49,- i porto, hvis jeg bare bestiller et lille mærke?

Ekspeditionsgebyret dækker omkostningerne der vil være ved at håndtere en lille bestilling og ikke kun Post Danmarks porto.
Mærkerne bliver fremstillet efter ordre. Dvs. at hver gang vi modtager en bestilling, skal logoet findes frem og tilpasses i størrelsen. Der skal sættes folie i skæremaskinen eller digitalprinteren og måske laves prøvetryk. I nogle tilfælde er der over 500% materialespild ved fremstilling af et lille mærke.

 Montering/afmontering

Hvordan monterer jeg en stor tekststicker?

Sørg for at underlaget, hvorpå stickeren skal sidde, er helt rengjort (evt. sprittet af). Fjerne monteringstapen fra stickeren i den ene ende og påsæt stickeren, mens du bruger skrabeværktøjet og arbejder dig hen imod den anden ende af stickeren - mens monteringstapen gradvist fjernes.

Hvordan monterer jeg en mindre tekststicker?

Læs instruktion eller download vores instruktionspdf for montering af mellemstore stickers. Sørg for at underlaget, hvorpå stickeren skal sidde, er helt rengjort (evt. sprittet af). Fjerne monteringstapen fra stickeren i den ene ende og påsæt stickeren, mens du bruger skrabeværktøjet og arbejder dig hen imod den anden ende af stickeren - mens monteringstapen gradvist fjernes. 

Hvordan monterer jeg en stor wallsticker?

Læs instruktionen eller download instruktionspdf for montering af wallstickers.

1. Fladen, som stickeren skal sidde på, rengøres, evt. afvaskning med vand og opvaskemiddel. Overfladen tørres rigtig godt af med en fnugfri klud. Hvis din sticker skal sidde på en væg, så er det ikke sikkert, du behøver at skrubbe med vand og sæbe, bare søg for at væggen er så ren som mulig. Ved nymalede vægge skal du vente 4 uger fra, at du har malet til du sætter stickeren på.

2. Stickeren gøres klar. En sticker leveres mellem to stykker papir. Forsiden er selvklæbende og gennemsigtig (forsiden), bagsiden er hvid/ternet - selve stickeren sidder mellem de to lag.

3. Læg stickeren på et bord eller en anden plan overflade og skrab lidt på forsiden, så alle motivdele sidder godt fast på forsiden. Vend stickeren og hiv forsigtigt og langsomt bagsidepapiret af, mens stickeren stadig sidder på forsidepapiret.

4. Nu placeres stickeren på væg eller anden overflade. Hold den nederste del af stickeren ud fra væggen eller overfladen, så den ikke sætter sig fast. Fastgør de øverste par cm. af stickeren (med forside) på væggen. Sæt malertape på den øverste kant, så motivet ikke skrider når du skal til at skrabe stickeren på.

Hold fortsat stickerens nederste del ud fra væggen/overfladen. Nu skal du skrabe på motivet - start øverst! Når du har skrabet hele stickeren på, skrabes grundigt efter på hele stickeren, så motivet binder til overfladen. Benyt et plastickort, en lineal - eller endnu bedre: En skraber fra Stickers.dk!

5. Nu kan forsiden af stickeren fjernes forsigtigt ved at du og roligt hiver forsiden af ganske langsomt. Hvis dele af motivet slipper fra overfladen, skal du skrabe til motivet igen sidder fast.

6. Nu er stickeren påmonteret og kan tåle at blive tørret af med vand og opvaskemiddel.

Hvordan får jeg mærkerne af overfladen igen?

Varm mærket op med en føntørrer eller en varmepistol, så slipper limen bedre. Pas på ikke at varme for meget, så du skader overfladen. Den overskydende lim fjernes med rensebenzin.

Hvordan monterer jeg en sticker på en bil?

Sørg for at underlaget, hvorpå stickeren skal sidde, er helt rengjort (evt. sprittet af). Fjerne monteringstapen fra stickeren i den ene ende og påsæt stickeren, mens du bruger skrabeværktøjet og arbejder dig hen imod den anden ende af stickeren - mens monteringstapen gradvist fjernes.

Hvordan får jeg mærkerne af bilen igen?

Varm mærket op med en føntørrer eller en varmepistol, så slipper limen bedre. Pas på ikke at varme for meget, så du skader lakken. Den overskydende lim fjernes med rensebenzin.

 Regler for montering af streamere på bil

Må jeg have streamere på mine bilruder?

Nej, ikke hvis de reducerer udsynet. Der har hele tiden været forbud mod streamere på bilens forrude, samt de forreste sideruder. For bagrude, samt de bagerste sideruder er der nye regler pr. 1. april 2007, hvor der ikke være anbragt genstande i førerens synsfelt bagud og skråt bagud, der reducerer udsynet unødigt. Unødige genstande kan f.eks. være reklamestreamere eller uigennemsigtig film, men ikke nakkestøtte, solgardin, solfilm og spoiler. Det er fortsat tilladt at placere streamere i en bagrude, så længe ruden er fabriksudstyret med en sort kant og streameren kan gemmes "bag" kanten, eller man placerer en streamer/nationalitetsskilt i "skyggen" af en nakkestøtte.

Hvordan ved jeg om mit udsyn er reduceret unødigt?

Ved at indstille dit bakspejl korrekt, kan du kontrollere udsynet bagud. Alt det du kan se i spejlet og som går under betegnelsen unødig genstand skal fjernes.

Hvem gælder streamer-reglerne for?

Reglerne gælder kun for personbiler på hvide plader, dvs. gulpladebiler er undtaget for reglerne.

Hvor kan jeg få monteret solfilmen?

Stickers.dk henviser til "gør-det-selv" folket og tilbyder ikke montering.

Kan jeg sende den ubrugte solfilm retur?

Nej, filmen er skåret af en rulle, og er derfor solgt som anbrud. Den tages desværre ikke retur.

Må jeg tone ruderne i min bil?

Det er ikke tilladt at forsyne forrude og forreste sideruder med påsprøjtet eller påklæbet film. Forrude og forreste sideruder skal have en lysgennemgang på mindst 70%.

For øvrige ruder gælder, at man skal kunne se gennem ruderne, selv om de har påsprøjtet eller påklæbet film.

Såfremt toningen nedsætter lysgennemgangen til under 70%, skal bilen have et udvendigt førerspejl i højre side.